77
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- βούτυρο 6 κσ
- ξινόγαλα 0.75 φλ
- αλάτι 0.25 κγ
- γαλοπούλα 0.75 φλ
- havarti 1 φλ
- βούτυρο 2 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
2 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1 Κ.Σ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ½ Κ.Γ. ΣΟΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ 6 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ¾ ΦΛ. ΞΙΝΟΓΑΛΟ ¼ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ ¾ ΦΛ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ FOUANTRE IFANTIS 1 ΦΛ. ΤΥΡΙ ΑRLA HAVARTI 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr