68
Υλικά
- φέτα 200 γρ
- κασέρι 150 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- καυτερές πιπεριές 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
1 κομμάτι ανιτκολλητικό χαρτί ψησίματος 1κομμάτι αλουμινόχαρτο 1 κομμάτι φέτα (ολόκληρο κομμάτι) 150 γρ. κασέρι Ελασσόνας ( κομμένο σε φέτα, καρεδάκια ή τριμμένο) 2 ντομάτες ώριμες κόκκινες και σφιχτές 2 καυτερές φρέσκες πιπεριές ψιλοκομμένες 1 πιπεριά πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κομμάτια 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά μπόλικη ρίγανη ψωμί φρυγανισμένο για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr