125
Ξεροψημένες φέτες ψωμιού και επάνω τους να απλώνονται νωχελικά μια κόκκινη, ζουμερή τομάτα, μια αλμυρή αντζούγια και μια κάτασπρη μοτσαρέλα!Μπρουσκέτες λοιπόν, για ένα νόστιμο σνακ, για όποια ώρα της ημέρας μας κάνει κέφι. Με καταγωγή την πολύ ενδιαφέρουσα και πολυποίκιλη ιταλική κουζίνα.Θα πρότεινα η ποσότητα της αντζούγιας να είναι σε μικρή δόση, μιας και η ένταση της κινδυνεύει να καλύψει τα υπόλοιπα υλικά.Δοκιμάστε την!εργασία: 00h:20′χρόνος: 00h:40′πολύ εύκολο: 1/5...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es