75
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- φύλλο κρούστας 700 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα φρέσκο 200 ml
- γιαούρτι 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 3 κσ
- κασέρι 350 γρ
- κίτρινο τυρί 350 γρ
Ένα πρωτότυπο φαγητό που πετυχαίνει πάντα καθώς ο καθένας χρησιμοποιεί τη σάλτσα κιμά της επιλογής του, αυτός είναι και ο λόγος που δεν περιλαμβάνονται τα υλικά του κιμά στη συνταγή. Στέκεται πολύ ωραία σε μπουφέ αλλα και για το #κυριακατικο τραπέζι μας με συνοδεία σαλάτας. Τρώγεται άνετα και την επόμενη ημέρα.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com