51
Υλικά
- φέτα 200 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- γραβιέρα Κρήτης 100 γρ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- κονκασέ 1 κουτί
- μπούκοβο 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
Υλικά συνταγής 200γρ. φέτα 100γρ. κεφαλοτύρι 100γρ. γραβιέρα Κρήτης 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες 1 ντομάτα κομμένη κονκασέ και επιπλέον 3 φέτες ½ κ.γ. μπούκοβο ¼ φλιτζ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr