104
Υλικά: Για την ζύμη 2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κ.σ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 ποτήρι νερού χλιαρό γάλα 1/2 κ.σ θυμάρι 1/2 κ.σ ρίγανη 1 κ.σ αλάτι 1/2 κ.σ ζάχαρη Για την γέμιση 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ 2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας 6 φέτες ζαμπόν ή άλλο αλλαντικό ψιλοκομμένο 1 πιπεριά σε κομμένη σε μικρούς κύβους ...
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr