36
Οι περισσότεροι επιλέγουν το ποπκορν στα μικροκύματα. Προσωπικά, βρίσκω τα αλμυρά ποπκορν βουτύρου πολύ βουτυρωμένα ενώ με τα μικροκύματα δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις.Έτοιμη συσκευασία Vs ετοιμασία στην κατσαρόλα σημειώσαστε 2.Κι ένα τιπ που βρήκα τις προάλλες ενώ έψαχνα συνταγή για γεμιστά καλαμαράκια. ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ; ΜΕ ΑΠΛΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!Δεν το πίστεψα αλλά το δοκίμασα μετά που έκοψα σκορδάκι για τα καλαμαράκια. Έπλυνα τα χέρια με νερό βρύσης ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ και ναι, το κόλπο πιάνει!Όσα παιδάκια ήδη το γνωρίζετε, μην με αποπάρετε... Ακόμα μαθαίνουμε λέμε...:)
Διάβασε τη συνταγή στο miamormpliax.blogspot.com