122
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- ζαμπόν 12 φέτ
- γαλοπούλα 12 φέτ
- γκούντα 200 γρ
- μπέϊκον 6 φέτ
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
- αμύγδαλα 30 γρ
- γάλα 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- μαργαρίνη 50 γρ
Υλικά Φύλλο κρούστας 500 γρ Ελαιόλαδο Ζαμπόν καπνιστό 10-12 φέτες ή γαλοπούλα ψιλοκομμένες Γκούντα 200 γρ τριμμένο Μπέικον 6 φέτες ψιλοκομμένες Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένη Αλάτι- πιπέρι- πάπρικα Αμυγδαλόψιχα 30 γρ για πασπάλισμα Για την μπεσαμέλ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr