Πράσινες ελιές στο ...μπουκάλι!

Καταχωρήθηκε στις 13/11/12

37 Ψήφοι Ψήφισε

Ο σημερινός τρόπος συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και δεν έχει καθόλου κόπο, μόνο που θέλει την υπομονή μας για 2-3 μήνες. Προτείνεται για πράσινες ελιές που έχουν μεν ωριμάσει αλλά δεν έχουν μαυρίσει, μεσαίου μεγέθους, ιδανικά της ποικιλίας της κορωνέικης ελιάς αλλά και χοντρής λιανολιάς (οξύμωρο, το ξέρω, αλλά έχει νόημα...). Μας δίνει νόστιμες, ήπια αλμυρές ελιές που μπορούμε πριν χρησιμοποιήσουμε να μαρινάρουμε για 2-3 μέρες με όποια αρωματική μαρινάδα μας αρέσει αλλά μπορούμε να τις καταναλώσουμε και όπως είναι. Οι βιαστικοί μπορούν να τσακίσουν τις ελιές τους αλλά θα περιμένουν λίγο ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις