74
Υλικά
- πράσα 1 κιλ
- πατάτες τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- αυγά τμχ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κεφαλογραβιέρα 100 γρ
Υλικά Πράσα 1 κιλό Πατάτες 3 Άνηθος 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος Αυγά 3 Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 2 κουταλιές σούπας Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 φλιτζάνι τσαγιού Αλάτι -πιπέρι Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένη Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr