99
Υλικά
- ψάρια 700 γρ
- φασολάκια 250 γρ
- σάλτσα ψαριού 1 κσ
- λάδι 2 φλ
- kaffir lime 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- κάρυ 3 κσ
- αγγούρι 1 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κόλιανδρο 1 κσ
- ζάχαρη 4 κσ
- ξύδι 4 κσ
- αλάτι 1 κγ
- φιστίκι 1 κσ
κεφτεδάκια: 700 γρ. ψάρι πέρκα, καθαρισμένο και κομματιασμένο 250 γρ. φασολάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ. σ. σάλτσα ψαριού 2 φλυτζάνια φυτικό λάδι για το τηγάνισμα 2 κ. σ. φύλλα καφίρ λάιμ (kaffir lime), ψιλοκομμένα 1 αυγό 2-3 κ. σ. πολτός του κόκκινου κάρυ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr