221
Υλικά
- ρεβίθια 300 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- ντοματοπελτές 3 κσ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- μάραθος 0.5 ματσ.
- μαραθόσπορος 2 κσ
- ούζο 7 κσ
- γιαούρτι 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
300 γρ. ρεβίθια 4 κρεμμύδια φρέσκα 2 σκελ. σκόρδο 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro ½ ματσ. μαϊντανό ½ ματσ. μάραθο 2 κ.σ. μαραθόσπορο 7 κ.σ. ούζο 2 κ.σ. γιαούρτι 1 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό Αλάτι –πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr