62
Υλικά
- ρεβίθια 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- κύμινο 0.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πίτες για σουβλάκια 6 τμχ
- γιαούρτι 0.5 φλ
- ταχίνι 2 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μαϊντανός 0.33 φλ
- αλάτι 0.25 κγ
Υλικά 500 γρ βρασμένα ρεβίθια 4 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 1 αυγό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη φρέσκα ρίγανη 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6 πίτες ολικής αλέσεως, κομμένες στη μέση και ζεσταμένες Σως Ταχίνι 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι ...
Διάβασε τη συνταγή στο tetradiosintagon.blogspot.gr