77
Όπως ξέρετε, η οικογένεια δεν συμπαθεί και πολύ τα ψάρια. Πάντα σκέφτομαι πώς να τα κάνω για να είναι νόστιμα και ελκυστικά. Το τελευταίο που σκέφτηκα, ήταν να βάλω πέστο σε γλώσσες, αν και δεν ήμουν καθόλου σίγουρη για το γευστικό αποτέλεσμα. Τελικά, ήταν πεντανόστιμα. Ο δε πουρές λαχανικών, το κάτι άλλο! Τα λιπαρά της συνταγής, είναι όλα όλα η μιά κ. σ. βούτυρο στον πουρέ και το 1 κ. γ. πέστο σε κάθε φιλέτο, οπότε θεωρώ τη συνταγή light, μια και η γλώσσα θεωρείται άπαχο ψάρι, αρκεί να μην καταναλώσετε όλο τον πουρέ μόνοι σας! :-)
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com