77
Υλικά
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- ρύζι carnaroli 500 γρ
- ρύζι αρμπόριο 500 γρ
- παρμεζάνα 2 κσ
- ντομάτα 150 γρ
- κονκασέ 150 γρ
- ζωμός λαχανικών 1.5 λτ
- βούτυρο 20 γρ
- λευκό κρασί 50 ml
- ελαιόλαδο 40 ml
- φρυγανιά 300 γρ
- mozzarella 120 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά για 4 άτομα: Για το risotto : μισό κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο 500 γρ. ρύζι arborio (ή ρύζι carnaroli) 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη ή άλλο σκληρό κίτρινο τυρί 150 γρ. ντομάτες κονκασέ (κονσέρβα) ή 1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη ή ψιλοκομμένη 1,5 λίτρο ζωμός λαχανικών (ίσως χρειαστεί και παραπάνω) 20 γρ. βούτυρο 50 ml κρασί λευκό (μισό ποτήρι κρασιού) 40 ml ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr