Σαγανάκι τυρί

Καταχωρήθηκε στις 08/09/11

2 Ψήφοι Ψήφισε

Το σαγανάκι είναι μεζές της ελληνικής κουζίνας. Ουσιαστικά πρόκειται για τηγανητό τυρί, συνηθέστερα γραβιέρα ή κεφαλοτύρι,  όμως γίνεται και με φορμαέλα ή  φέτα καθώς και με το κυπριακό χαλούμι.  Το όνομά του προέρχεται από το ομώνυμο σκεύος μέσα στο οποίο συνήθως προετοιμάζεται. Παραλλαγές του μπορούν να γίνουν με την προσθήκη επιπλέον υλικών, όπως οι  γαρίδες, τα μύδια κ.α. ενώ μπορεί

Διάβασε τη συνταγή στο https://epipantosepistitou-efik.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις