74
Υλικά
- αγκινάρες τμχ
- γραβιέρα Κρήτης 60 γρ
- μπλε τυρί 30 γρ
- ζαμπόν 80 γρ
- μαργαρίνη 3 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κσ
- γάλα φρέσκο 450 ml
- αυγά 2 τμχ
- πάπρικα 0.125 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαργαρίνη 1 κγ
Άνοιξη και οι αγκινάρες είναι και πάλι στην εποχή τους! Φρέσκες φρέσκες, ζουμερές και πεντανόστιμες.Έτσι έφτιαξα ένα εύκολο σουφλέ με πάτους αγκινάρας, ζαμπόν και μπλε τυρί που μου αρέσει πολύ.Στην συνταγή αυτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατεψυγμένες αγκινάρες για ευκολία. Αυτό σημαίνει ότι το σουφλεδάκι μας φτιάχνεται όποια εποχή το επιθυμήσουμε....
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com