50
Υλικά
- πουρές κολοκύθας 350 γρ
- κολοκύθα 350 γρ
- πράσα 450 γρ
- μαργαρίνη 130 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 55 γρ
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- γραβιέρα 160 γρ
- παρμεζάνα 60 γρ
- αυγά 6 τμχ
- άνηθος 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.125 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Άλλη μια ωραία συνταγή με κολοκύθα σήμερα, από αυτές που σκάρωσα όπως σας είπα με το που βγήκαν οι κολοκύθες. Αυτή την φορά είναι ένα σουφλέ αφράτο αφράτο και καλοφουσκωμένο! Η βελουδένια του υφή ενθουσίασε στο οικογενειακό μας τραπέζι! Τα τελευταία ανοιξιάτικά μου πράσα τα οποία είχα καταψύξει, καθώς και νόστιμα τυράκια που βρίσκονταν στο ψυγείο μου, ήρθαν να προστεθούν στην κολοκύθα. Γευστικό παρεάκι, που έδεσε αμέσως και μας χάρισε ένα γευστικότατο, βελούδινο σουφλέ!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com