43
Υλικά
- μπέϊκον 300 γρ
- ασπρομανίταρα 0.5 συσκ
- έμενταλ 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
Το σουφλέ αυτό το παρουσίασε τις ημέρες του Πάσχα ο σεφ Διαλυνάς στο mega με μία. Απλά εκεί ήταν με αγκινάρες κι επειδή τελικά εγώ όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν κατέβαλα δε μπόρεσα να συμπαθήσω το βασιλιά αυτό των λαχανικών το αντικατέστησα με μανιτάρια. Όσοι βέβαια αγαπούν τις αγκινάρες, μπορούν φυσικά να ακολουθήσουν την αυθεντική πρόταση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr