by admin

Σουφλέ με Ζαμπόν και Τυρί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτό, το οποίο σήμερα σας προτείνω είναι ένα αλμυρό σουφλέ, με ψωμί του τοστ, ζαμπόν, τυρί, γάλα και αυγά.Το Soufflé είναι ένα είδος κέικ γλυκού ή αλμυρού. Γίνεται πολύ φουσκωτό, νόστιμο, αφράτο και αεράτο. Η κάθε μπουκιά είναι μια ανάλαφρη και γευστική απόλαυση.Επιτυχής συνδυασμός, εύγευστο αποτέλεσμα, πολλές θερμίδες, γι αυτό φροντίζουμε να φάμε μια μικρή ποσότητα κι ας είναι ιδιαίτερα λαχταριστό.Η λέξη soufflé είναι η παθητική μετοχή του Γαλλικού ρήματος souffler, το οποίο μεταξύ άλλων σημαίνει φυσώ, φουσκώνω, ξεφουσκώνω, αναπνέω κ.λπ.εργασία: 00h:30′χρόνος: 03h:00′εύκολο: 2/5...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es