150
Υλικά
- πατάτες 10 τμχ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- γκούντα 150 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- σουτζούκι 150 γρ
- ντοματίνια 20 τμχ
Υλικά Πατάτες 8-10 μεγάλες Κρέμα γάλακτος 500 ml Τυρί γκούντα 150 γρ τριμμένο Τυρί ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο Σουτζούκι κομμένο σε λεπτές φετούλες 100-150 γρ κομμένο σε λεπτές φετούλες Nτοματίνια (κομμένα στην μέση) 20 περίπου κομμένα στην μέση Βούτυρο για το πυρέξ Αλάτι -πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr