Σπιτικά χάμπουργκερ (βήματα για ψωμάκια και μπιφτέκια).

Καταχωρήθηκε στις 23/09/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αξίζει να δοκιμάσετε τα ψωμάκια!Για το αλεύρι μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω, αλλά αυτό να θυμάστε ότι έχει να κάνει και με τα διαφορετικά αλεύρια. Μπορεί σε μέρες με υγρασία να είναι λίγο πιο κολλώδης η ζύμη στα χέρια αλλά και πάλι μην ανησυχείτε, με λίγο αλεύρι στα χέρια σας μπορείτε να την μαζέψετε. Τα υπόλοιπα τα γράφω παρακάτω και τα βλέπετε σε όσα στάδια θυμήθηκα να βγάλω!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://santie-athina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις