116
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
- ζαμπόν 5 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ρίγανη 1 κγ
- μπύρα 330 ml
- κακάο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- χυμός ντομάτας 200 γρ
- κόκκινα φασόλια 400 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κεφαλοτύρι 2 κσ
Το τσίλι ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά... ένα πιάτο που το απολαμβάνω το ίδιο μέσα σε τορτίγια, σε πιτούλες τάκος ή πάνω σε ένα στρώμα καλοβρασμένο και αρωματικό ρύζι! Προσωπικά, μην αγαπώντας τις καυτερές γεύσεις το τσίλι μου είναι πάντα ..."χαμηλών τόνων" κι όμως δεν χάνει από τη νοστιμιά του!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com