83
Υλικά
- ζύμη κουρού 400 γρ
- ασπρομανίταρα 200 γρ
- πλευρώτους 150 γρ
- portobello 100 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 140 ml
- γάλα 30 γρ
- μπλε τυρί 100 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
400 γρ. φρέσκια ζύμη κουρού KANAKI 200 γρ. λευκά μανιτάρια 150 γρ. πλευρώτους 100 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 1 κρεμμύδι ξερό 2 κ.σ. μαϊντανό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 αβγά 140 ml Arla κρέμα γάλακτος 30 γρ. γάλα 100 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu Αλάτι- πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr