«Τάρτες» της στιγµής µε αυγό, γιαούρτι και µπέικον

Καταχωρήθηκε στις 22/05/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το μπέικον είναι η «βάση» της τάρτας. Εξαιρετική ιδέα, έτοιμο το μεζεδοφαγητό στο πι και φι. Υλικά 4 φορμάκια για ατομικές τάρτες (με διάμετρο περίπου 10 εκ. - μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μιας χρήσης - στα σούπερ μάρκετ) 8 φέτες μπέικον 6 αυγά 250 γρ. γιαούρτι αλάτι, πιπέρι 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις