79
Υλικά
- ψωμί 4 φέτ
- μοτσαρέλα 2 φέτ
- ζαμπόν 2 φέτ
- γάλα 130 ml
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- αραβοσιτέλαιο -
Η Ιταλία (μετά τη Γαλλία) είναι από τις χώρες που αγαπώ πολύ. Αγαπώ την ομορφιά της, τον ανοιχτό χαρακτήρα των ανθρώπων της και λατρεύω το φαγητό της. Όταν ταξίδεψα εκεί, είχα σπάσει ρεκόρ τρώγοντας 15 ολάκερες μέρες ...μακαρόνια και πίτσα!!!!!!!! χαχαχαχα...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com