100
Υλικά
- ντομάτα 350 γρ
- αλεύρι 120 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 0.5 τμχ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- δυόσμος 15 φύλλα
- βασιλικός 15 φύλλα
- ελαιόλαδο 3 κσ
- τυρί κρέμα 120 γρ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- καυτερές πιπεριές 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Ιδανικός μεζές, εξαιρετική γεύση για να συνδυαστεί στο τραπέζι μας με την τυροκαυτερή, που είναι τόσο καυτερή όσο μας αρέσει. Συνοδεύουν την όρεξή μας με μπύρα ή με τσίπουρο, χωρίς να αποκλείεται ένα καλό κόκκινο κρασί.Τομάτες ώριμες, νόστιμες και κατακόκκινες ενώνονται με τα αρώματα του βασιλικού και του δυόσμου κι αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζονται τίποτε άλλο για να γίνουν ένας πεντανόστιμος μεζές εκτός, ίσως, από μια σπιτική τυροκαυτερή, με την υπέροχη μαλακή φέτα της Κεφαλλονιάς, με τη βελούδινη γεύση και υφή και φυσικά με… τηγανητές πατάτες!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es