by admin

Τριμμένες πατάτες στο τηγάνι με σάλτσα γιαουρτιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου φτιάχνει μια «τηγανιά πατάτες» που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!Διαδικασία Σε ένα μπολ βάζουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνουμε τη μία δόση από το μείγμα με τις πατάτες και τις τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, μετά χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε για 3 - 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Για να ψηθούν καλά, τις πιέζουμε με μια σπάτουλα να είναι όσο πιο επίπεδες γίνεται. Οταν είναι έτοιμη η μία δόση, τη βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε π
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr