59
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- τυρί φέτα 300 γρ
- πιπέρι 0.5 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- ελιές 15 τμχ
- παπαρουνόσπορος 2 κσ
- γάλα 4 κσ
- βούτυρο 1 κσ
Υλικά συνταγής 1 φυλλο σφολιάτας 300γρ. τυρί φέτα ½ κ.γ. πιπέρι 1 κ.γ. ρίγανη 2 αυγά (1 ολόκληρο και 1 ασπράδι) 15 ελιές χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. παπαρουνόσπορος 4 κ.σ. γάλα και λίγο ακόμη για άλειμμα 1 κ.σ. βούτυρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr