by admin

Χταποδάκι σε μπρουσκέτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προετοιμασία: 10΄, αγείρεμα (για το χταπόδι): περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα):1 χταπόδι (περίπου 1 κιλού), καθαρισμένο, κομμένο σε κομμάτια1/2 κιλό ντοματίνια, κομμένα στα 2400 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσι, σε ροδέλες1 κουτ. σούπας κάππαρη, ξαλμυρισμένη1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο2 σκελίδες σκόρδου, με τη φλούδατα φύλλα από 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη, ή λίγη πάπρικα, σε σκόνη1½ φλιτζ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί500 ml νερό8 φέτες ψωμί ολικής άλεσης Σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο ρίχνουμε το χταπόδι μαζί με το σκόρδο και το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του κα
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: μπρουσκέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com