66
Υλικά :• 1 κιλό χταπόδι• 100 γραμμάρια αλεύρι• 2 μέτρια κρεμμύδια• 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο• 1 ψωμί (μπαγιάτικο)• 1 κουταλια του γλυκού ρίγανη• 2 αυγά• Μαϊντανό• Πιπέρι• Αλάτι (ελάχιστο)ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι, το βάζουμε σ ένα τσουκάλι με νερό και το βράζουμε για 5 λεπτά. Μετά το βάζουμε για μερικές ώρες στην κατάψυξη και κατόπιν το περνάνε από την μηχανή του κιμά. Ζυμώνουμε τον
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com