Φάβα

Καταχωρήθηκε στις 05/11/09

3 Ψήφοι Ψήφισε

Κάποτε δεν την έτρωγα καθόλου, τώρα είναι από τα πιο αγαπημένα όσπρια και ένα θαυμάσιο συνοδευτικό σε μπριζόλες ψητές, κεφτεδάκια, μαρίδα ή μπακαλιάρο στο τηγάνι, ψάρια ψητά και τόσα άλλα...500 γρ φάβα1 μέτριο κρεμμύδιΑλάτιΒάζουμε τη φάβα σε πιατέλα και την καθαρίζουμε καλά.Την ξεπλένουμε σε σουρωτήρι με άφθονο νερό. Βάζουμε τη φάβα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε κρύο νερό να την σκεπάζει και να περισσεύει, ρίχνουμε αλάτι και το κρεμμύδι ολόκληρο.Βάζουμε στην αρχή σε δυνατή φωτιά. Σε λίγη ώρα πρέπει να την ξαφρίσουμε καλά με τρυπητή κουτάλα. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις