82
Υλικά
- φιλέτο σολομού 1 τμχ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- φακές 1 φλ
- θυμάρι 1 κλων
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- φασόλια πράσινα 100 γρ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- δυόσμος 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- ξύδι 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
1 φιλέτο φρέσκος σολομός φρέσκος 200 γρ. περίπου με το δέρμα 1 κύβο λαχανικών 1 φλ. φακές ψιλές 1 κλαδάκι θυμάρι και ένα φύλλο δάφνη 100 γρ. πράσινα ψιλά φασόλια 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα τρυφερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο Για το ντρέσινγκ μουστάρδας 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. ξύδι 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr