Φασολάδα

Καταχωρήθηκε στις 22/01/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Φασολάδα μπορούμε να κάνουμε και με χάντρες φρέσκες αλλά επειδή ο χρόνος βρασμού είναι μικρότερος προσθέτουμε τα λαχανικά από την αρχή ή σε μικρότερο χρόνο. Η προσθήκη ντομάτας μπορεί να είναι σε μορφή πελτέ ή να μην προστεθεί καθόλου οπότε έχουμε την άσπρη φασολάδα. Το μούλιασμα των φασολιών είναι προαιρετικό, βοηθάει στο σύντομο μαγείρεμα, αν δεν  τα μουλιάσουμε παρατείνουνε τον αρχικό χρόνο βρασμού.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις