74
Υλικά
- φασόλια 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σελινόριζα 200 γρ
- καρότο 2 τμχ
- θυμάρι 2 κλων
- θυμάρι 1 κγ
- ντοματάκια 0.5 κονσέρβα
- τοματοπελτές 1 κσ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- μπούκοβο -
Ζεστή, μυρωδάτη και λαχταριστή, κατευθείαν από την κατσαρόλα του διακεκριμένου Έλληνα σεφ.Υλικά 1/2 κιλό ψιλά φασόλια, μουλιασμένα αποβραδίς 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε μικρά καρέ 200 γρ. σελινόριζα (περίπου 1/2 μέτρια σελινόριζα), σε κυβάκια 2 μεσαία καρότα, κομμένα σε κύβους ή σε ροδέλες 2 κλωνάρια φρέσκο ή ξερό θυμάρι (ή 1 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι, τριμμένο) 1/2 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας ελαιόλαδο αλάτι λίγο μπούκοβο καυτερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr