Μαυρομάτικα φασόλια στη χύτρα (15 λεπτά)

Καταχωρήθηκε στις 13/12/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα μαυρομάτικα φασόλια είναι ένα πολύ ευέλικτο τρόφιμο. Τα μουλιάζουμε από το βράδυ με σκέτο νεράκι και το πρωί τα μαγειρεύουμε ως εξής: είτε στο καλαθάκι ατμού στη χύτρα ταχύτητος για 15 λεπτά στη θέση Ι (δηλ. στη χαμηλότερη πίεση (σβήνουμε την εστία και αφήνουμε τη χύτρα στην εστία έως ότου κρυώσει η χύτρα φυσικά)....

Διάβασε τη συνταγή στο https://veganmamagr.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις