by admin

Πανεύκολή & αρωματική φάβα με αρακά & πατάτες (dahl)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

To dahl λοιπόν στην Ινδία αναφέρεται σε δύο πράγματα: είτε στα όσπρια που είναι σπασμένα (όπως πχ. κόκκινες φακές, ρεβύθια χωρίς φλούδα ή φάβα) είτε στο διάσημο ινδικό πιάτο dahl που συνήθως είναι ένα σιγομαγειρεμένο φαγητό κατσαρόλας που περιέχει κάποιο από τα παραπάνω όσπρια. Για μία εισαγωγή στον μαγικό κόσμο του dahl και της ινδικής κουζίνας, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω φάβα και να την σιγομαγειρέψω σε μία αρωματική σάλτσα παρέα με πατατούλες και αρακά. Το αποτέλεσμα; Μία εκπληκτική φάβα όπως δεν την έχεις ξαναγευτεί ποτέ, ένα πιάτο απλό, θρεπτικό και τόσο νόστιμο που θα το φτιάχνεις ξανά και ξανά!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Όσπρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com