by admin

Χάντρες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όχι οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι χάντρες...Τα φασολάκια βεβαίως, που γίνονται πολύ νόστιμα με φρέσκια ντοματούλα, είτε ως κυρίως είτε ως ορεκτικό, και είναι ό,τι πρέπει για τα κρύα που έρχονται... Πως τα φτιάχνουμε:1 κιλό φασολάκια χάντρες1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2-3 ντομάτες ώριμες τριμμένες2 κουταλιές πελτές½ κούπας ελαιόλαδοΑλάτι και πιπέρι1 κουταλάκι ζάχαρηΒγάζουμε τις χάντρες από το περίβλημα και τις πλένουμε καλά.Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.Προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ, ένα φλυτζάνι ζεστό νερό, αλάτι και πιπέρι και τη
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com