by admin

“Κουνουπιδότο” al dente. Με μανιτάρια και σαφράν

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μετά την μεγάλη (ενδο-οικογενειακή) επιτυχία που είχε η πρώτη απόπειρα να μαγειρέψω το κουνουπίδι σαν να ήταν ...risotto, πέρασα στο επόμενο βήμα, να το δοκιμάσω και σε άλλα πιάτα στη θέση του ρυζιού. Σκέφθηκα λοιπόν να κάνω ...γεμιστά. Πριν από αυτά όμως, θα κάνω κάτι πιο “εύκολο”, πιο κοντά στην “πρώτη απόπειρα” που έκανα, αλλά αυτή τη φορά λιγότερο “επεξεργασμένο”. Χωρίς το κοτόπουλο και τις gourmet του κρούστες με φυστίκι. Μόνο με λίγα (αλλά, πάντα, τόσο γευστικά) μανιτάρια, τυρί parmigiano και, για χρώμα, λίγο σαφράν. Και, αν και θεωρώ ότι ο όρος “κουνουπιδότο” αδικεί το πιάτο, θα τον χρησιμοποιήσω ακριβώς για...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr