366
Υλικά
- φύλλο για πίτες 8 φύλλα
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- φέτα 400 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- σόδα αναψυκτικό 330 ml
- αυγά 2 τμχ
- πιπέρι -
- σουσάμι 2 κσ
Η πιο εύκολη και αφράτη τυρόπιτα που έχω φτιάξει!Η διαφορά από τις άλλες τυρόπιτες είναι ότι τα υγρά υλικά δεν μπαίνουν στη γέμιση. Δημιουργούν ένα υγρό μείγμα, που προστίθεται πάνω από τα στρωμένα φύλλα, τα διαποτίζει και τα μαλακώνει, με αποτέλεσμα η πίτα να γίνεται εξαιρετικά αφράτη, ακόμα και την επομένη ημέρα, αν, βέβαια, περισσεύσει!Η τυρόπιτα αυτή είναι ιδανική για πρωινό και, αν ψηθεί μέσα σε φόρμα, εξαιρετική για μπουφέ. Δοκιμάστε τη!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com