361
Υλικά
- αυγά 16 τμχ
- ζάχαρη 320 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 320 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 φακ
- βανίλια 3 τμχ
- λικέρ πορτοκάλι 2 κσ
- ούζο 2 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ζάχαρη 4.5 ποτ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό γλυκό, που θα μπορούσε να λέγεται και παντεσπάνι με σαντιγύ.
Πολύ εύκολο και γρήγορο για να γίνει, με εξαιρετική γεύση και σίγουρη επιτυχία.
Αν μας αρέσει η σοκολατένια γεύση, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο κακάο και να το κάνουμε σκούρο.
Πολύ εύκολο και γρήγορο για να γίνει, με εξαιρετική γεύση και σίγουρη επιτυχία.
Αν μας αρέσει η σοκολατένια γεύση, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο κακάο και να το κάνουμε σκούρο.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com