by admin

Αγκινάρες με Οστρακοειδή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 20 'καρδιές' από αγκινάρες 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κύβο λαχανικών ή ψαριού 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 2 κουταλιές της σούπας ξηρό λευκό κρασί 24 καθαρισμένα & πλυμένα οστρακοειδή (μύδια, στρείδια, κτένια) Εκτέλεση Πλύντε κα στραγγίξτε τις αγκινάρες. Τσιγαρίστε το σκόρδο με το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και έπειτα προσθέστε το αλεύρι, το κρασί και τον κύβο και ανακατέψτε. Προσθέστε και τα οστρακοειδή και μαγειρέψτε μέχρι να ανοίξουν. Τέλος, βάλτε και τις αγκινάρες και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά ακόμη προτού σερβίρετε.   Πηγή: www.asan
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-syntages.gr