80
Υλικά
- αγκινάρες 1 κιλ
- σελινόριζα 450 γρ
- κόκκινα κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ζωμός λαχανικών 1.7 λτ
- λεμόνι 1 τμχ
- άνηθος 5 κσ
- αμύγδαλα 8 κσ
Πλούσια σε γεύση με τον έντονο χαρακτήρα της αγκινάρας, άρωμα και με κρεμώδη υφή που σε χορταίνει. Εύκολη, λάιτ (χωρίς κρέμα ή γάλα) και απολύτως βετζετέριαν. Απολαυστική, βελούδινη αγκιναρόσουπα που γίνεται με τις ανοιξιάτικες αγκινάρες του Μαρτίου αλλά και τις διαθέσιμες καταψυγμένες όλο το χρόνο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com