725
Υλικά
- αγριογούρουνο 2 κιλ
- κόκκινο κρασί 3 φλ
- ξύδι από κρασί 1 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- μαύρο πιπέρι 10 κόκκοι
- κεδροκούκουτσα 6 τμχ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- ζάχαρη 1 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 2 φλ
- πιπεριές 1 κγ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- πιπέρι -
- αλάτι -
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και να χάσει την βαρειά μυρωδιά που έχει το άγριο ζώο. Η μαρινάτα θέλει μπόλικο κρασί, ξύδι, κρεμμύδια και μπαχαρικά και το μαρινάρισμα πρέπει να διαρκέσει το ελάχιστο 12 ώρες...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com