151
Υλικά
- χοιρινό 2 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές 2 -
- πιπεριές Φλωρίνης -
- μαϊντανός -
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- πελτές 2 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ρίγανη -
- μαύρο πιπέρι -
- κόκκινο πιπέρι -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
1 μεγάλο κρεμμύδι2 - 3 πιπεριές φρέσκεςΜαϊντανό 2 κούπες κίτρινα τυριά 2 κ.σ. πελτέ ΡίγανηΑλάτι Κόβουμε το κρέας και τις πιπεριές σε μεσαία κυβάκια. Την επόμενη μέρα κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, βγάζουμε το μαριναρισμένο κρέας και το τσιγαρίζουμε ελαφρώς , προσθέτοντας σε μία κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι, περίπου για 10’.Στρώνουμε σ’ ένα πυρέξ τις πιπεριές Φλωρίνης (τόσες όσες για να καλυφθεί ο πάτος του πυρέξ) και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας μας. Ρίχνουμε από πάνω την τριμμένη φέτα και καλύπτουμε με τα τριμμένα κίτρινα τυριά. Σκεπάζουμε πολύ καλά με ένα
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinoskalismata.blogspot.com