99
Υλικά
- γάλα 1.5 ποτ
- κεφαλοτύρι 200 γρ
- κεφαλογραβιέρα 200 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- φαρίνα γρ
- κρόκοι 1 τμχ
Υλικά Γάλα 1 1/2 ποτήρι του νερού Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι του νερού Αυγά 2 τεμ. Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο χρειαστεί για να γίνει μια μαλακιά ζύμη Αυγό 1
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr