52
Υλικά
- σπανάκι 200 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ζαμπόν 5 φέτ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 1.5 φλ
- σπορέλαιο 0.33 φλ
- φαρίνα 2.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κίτρινο τυρί 1.5 φλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Είναι ένας υπέροχος τρόπος να καταναλώσει κανείς σπανάκι, ακόμη κι αν δεν το πολυσυμπαθεί. Τρώγεται εύκολα σαν σνακ όλες τις ώρες αλλά σερβίρεται ιδανικά και σε κάποιο τραπέζι. Έξτρα μπόνους το ότι δεν χρειάζεται μίξερ για την παρασκευή του. Δοκιμάστε το και δείτε το σπανάκι με άλλο μάτι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sundayspoon.gr