76
Υλικά για ένα ταψί 30 εκ.12 φύλλα κρούστας 900 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη σε πουδρα 150 γρ. ζάχαρη8 ασπράδια αυγών 1 φλ. μαργαρίνη λιωμένη Για το σιρόπι 3,5 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό1κ.σ. χυμό λεμονιού1 βανίλια Διαδικασία Σε μια κατσαρόλα κάνουμε ένα σιροπάκι με το 1 φλ. ζάχαρης και 2 φλ. νερό. Μόλις κρυώσει το σιρόπι προσθέτουμε την πούδρα αμυγδαλόψιχας και τα ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε τα ασπράκια σε μαρέγκα και την προσθέτουμε στη σιροπιασμένη αμυγδαλόψιχα.Ανακατεύουμε ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net