47
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ρακή-τσικουδιά 2 κσ
- ξύδι 2 κσ
- γάλα 120 γρ
Το άνοιγμα σπιτικού φύλλου για πίτες και πιτάκια είναι έτσι κι αλλιώς μια χρονοβόρα διαδικασία, που λίγοι ασχολούνται μ' αυτήν. Το αποτέλεσμα, όμως, των προσπαθειών μας είναι πάντα καλύτερο απ΄ οποιοδήποτε έτοιμο φύλλο για αρκετούς λόγους…
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es