by admin

Αρακάς λαδερός λεμονάτος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Του Μάη και της Άνοιξης! Κι άμα δεν μαγειρέψουμε τώρα μπιζέλια και αρακά, λαδερό ή με κρέας,  πότε θα τα μαγειρέψουμε; Και δε λέω… Ο αρακάς  είναι από τα λαχανικά που έχουν πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα ακόμη κι όταν καταψυχθούν, αλλά εδώ που τα λέμε άλλη χάρη έχει ο φρέσκος.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: αρακάς λαδερός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr